Groot Loo beschermd wonen                                Woongemeenschap voor jong volwassenen met autisme en verstandelijke beperking

Nieuwsbrief nr. 5                                           Januari 2020

Woongemeenschap voor jong volwassenen

met autisme en verstandelijke beperking.

Groot Loo Beschermd Wonen.

Wat is er veel gebeurd sinds de laatste nieuwsbrief van augustus!

Deze maand is het pand aan het Groot Loo opgeleverd en de beloofde kerstboom stond er dus inderdaad ook al was hij maar klein.

Vanaf dit moment krijgen ouders de gelegenheid om samen met hun kind het appartement te gaan inrichten.

Streefdatum om te gaan wonen is 1 maart 2020.

Maar tegelijkertijd dienen ook de gezamenlijke ruimten aangekleed te worden. Een pittige klus voor de interieurcommissie die volop, samen met de bouwcommissie, met de voorbereidingen bezig zijn.

Ook was er in deze periode een feestelijk moment.

Op 27 september vond de Grondsteenlegging plaats en klonk de Grondsteenspreuk. Een spreuk die de bewoners zal vergezellen in de toekomst.

Er zijn weer donaties binnen gekomen.

Van individuele ondersteuners maar ook organisaties.

Bijvoorbeeld: het VSB fonds,Handicap.nl, het Gehandicapte kind(voorheen NSGK), het Kansfonds, de Vaillant Stichting en de

Annetje van Puijenbroek Stichting. Onze dank is groot!!!!

Toch ontvangen we nog graag verdere donaties want de inrichting en het onderhoud van de tuin ligt op ons te wachten.

Ons rekeningnummer is: NL87RABO 0138 3755 85 t.n.v. St. Ave.

St. Ave heeft een ANBI status.

We hebben onze 7 de bewoner welkom geheten!

Er kunnen zich nog aspirant bewoners aanmelden!

De coördinator organiseert samen met ouders bijeenkomsten voor bewoners; nu zelfs iedere 2 weken. Om aan elkaar te wennen.

Een tweede fotospeurtocht door Hilvarenbeek, de viering van de sleuteloverdracht en een knutselochtend zijn hier voorbeelden van.

Wat we zeker niet willen vergeten is het feliciteren van WoondroomZorg met hun 12 ½ jarig bestaan.

Van harte gefeliciteerd Hilly en André en heel veel dank voor alle ondersteuning!

Mocht u op een of andere manier met ons in contact willen treden dan kan dat via onze website www.stichting-ave.nl of telefonisch met

S. Dirkse 06 230 468 802 of S. Verhelst 06 518 55 294.